Коледни венци цена достъпна за всеки

Коледни венци цена
Коледни венци цена

Коледни венци цена достъпна за всеки, който иска да има коледното настроение в дома или офиса си. Коледните венци са с доставка до всяка точка на България.

Коледни венци

 

Коледни венци цена

Предлаганите три размера коледни венци са ръчна изработка. Всеки от тях е направен от качествени материали, с творческо въображение, фантазия и носи заряда на прекрасното коледно настроение. Авторът на венците е вложил богатия си опит на приложник и декоратор.

Коледните венци са три размера

Най-малкият е с диаметър 13 см, а цената му е 5 лева

Първият вид от най-малките венци, подходящи и за аранжиране на ароматна свещ вътре в неговия център, е с три малки шишарки. На венеца греят също така червени панделки и традиционните клонки с червени плодове.

Вторият вид от най-малките венци е също с три малки шишарки, клонки, поръсени с бял „снежен“ спрей и червени плодчета, както и три златни панделки.

Средният размер коледни венци е с диаметър 16 см, цената му е 7 лева

Съчетанията са няколко вида – с „побелели“ от снега големи шишарки, три червени панделки, клончета и червени плодчета. Вторият вид среден размер венец е с три големи шишарки, три златни панделки, клончета и червени плодчета. Третият вид от венците по 7 лева е със „златни“ шишарки, три червени панделки, клончета и червени плодове.

Най-големите коледни венци са с диаметър 23 см, цената им е 9 и 11 лева

Първият вид венци от 9 лева е с три големи червени ябълки, три „снежни“ шишарки, клончета също „побелели“ от снега и златни панделки. Вторият вид е със същата украса, но вместо ябълки, на него има три големи шишарки, обвити с клонче с листа. Третият вид от този размер и цена е също с шишарки, обвити с клонче с листа, златни панделки и богати гроздове с изкуствен глог.

По-скъпият вариант на големите венци от 11 лева, разбира се, е още по-пищен. При него акцентът е в голямата коледна звезда, прихваната с широка златна панделка. Традиционно венецът е окичен също така с три големи шишарки, клончета, „побелели“ от снега, червени плодчета и още златни панделки. Другата разновидност на този вид венец е с червена ябълка в центъра, прихваната с широка златна панделка.

Украсете дома си с уникални, ръчно изработени коледни венци – символ на изобилие, красота и благополучие!

Всички наши коледни венци може да видите тук

Поръчайте на тел. 088 733 9928