Нови тенденции при бижутата

нови тенденции

Нови тенденции при бижутата

Младежите, дори в такова древно изкуство като бижутата, създават нови тенденции. Прекрасно изработени бижута като обеци, разбира се, всяка модница трябва да има. Но не забравяйте, че това са само аксесоари, макар и скъпи. Така че, те трябва да допълват старателно сглобения образ.

Диамантените обеци с любимата ви жилетка и дънки ще покажат на околните, че имате лош вкус. Но ако все пак искате да носите скъпи и ефектни пръстени и обеци, тогава трябва да погледнете по-отблизо тези, които са собственици на най-добрите колекции от бижута в света.

Съвети от известни личности:

Например на принцесата на Монако Шарлийн – нейният начин да носи бижута е безупречно елегантен. Английската принцеса и херцогиня на Кеймбридж Катрин не изостава от нея – тя носи стар годежен пръстен, съчетан с годежен пръстен и скромни обеци. Навиците на принцесите си струва да бъдат възприети. Още повече, че за ежедневна и дори бизнес визия има много дамски бижута, кои да бъдат– Вашият стил ще ви каже.

Handmade бужута:

Най-трудните неща за вписване в изображенията са ръчно изработени предмети в етнически стил. Те са чудесни за неформални и бохемски тоалети. Мъниста, декоративни камъни, фина и елегантна работа с кожа днес са едни от основните тенденции в младежката и неформалната среда. Какви са декорациите в този стил и защо са опасни? Със своята индивидуалност – носейки колие или чифт гривни от такава работа, ще подчертаете абсолютно бохемския и неформален стил….

Как да подчертаем чертите си?

Независимо от това, това е много важна тенденция в днешната мода, която в никакъв случай не трябва да се пренебрегва. Но когато избирате каквото и да е нещо, както етнически, така и най-елитния стил, си струва да запомните, че се създават точни акценти. Ако искате да подчертаете очите си и красива линия от бижу на шията, елегантните обеци ще се справят перфектно.

Гривните ще привлекат вниманието към ръцете, те подчертават линията на китката, дължината и изяществото на пръстите. А вниманието към деколтето и лицето ще бъде привлечено от красиво колие.